kép

Keresés:
Könyv cím:A Radnayak örökében
Alcím:Búcsú Erdélytől
Szerző:Varga-Körtvélyes Zsuzsanna
Ár:3800
minőség:keménytáblás
Oldalak száma: 376
Kapható
Kategória: VÁLASZTÁS


  A Radnayak regénye 1963-ban ért véget egy új kezdet ígéretével, a folytatást, Radnay Zoltán dédunokáinak történetét pedig most tarthatja kezében az Olvasó.
Az ikreknek nincs könnyű dolguk: mert életüket, érzéseiket, álmaikat  nagyapáik hite, hagyományai határozzák meg. Sokáig úgy tűnik, nem lehet jövőjük, hiszen jelenük sincs, csak a múltjuk biztos.
A kor, amelyben születtek, a máé. Nagyot fordult a világ azóta, hogy Zoltán, Sándor és Gyula küzdöttek a magyarságukért, a birtokért és a családért. A Radnay-örökösöknek új helyszínen kell bizonyítaniuk, egy olyan szituációban, amelybe kényszerűségből csöppentek. Míg az előző kötetben Erdély, a kastély és a két világháború közötti magyar történelem adott keretet a család életének, négy generációval később egy magyarországi nagyváros lakótelepe a kiindulópont. A felnőttkor küszöbén álló ifjú Radnayak tudják ugyan, honnan jönnek, de sejtelmük sincs, hová tartanak. Lóri makacsul ragaszkodik a gyökereihez, míg Zsófi éppen ezektől szeretne elszakadni. Új utakat kell keresniük, felismerni azt, amelyik valóban az övék, és elvezet a célokhoz, amelyek a mában is méltóak a családhoz, de genere Gyana. 

kép
Mark attachments for deletion
File Attachment Icon
radorok.jpg