Félistenek

Vélemény írása a termékről

"Igaz történeteket írtam. Egy fiatal nőt nem tájékoztatja a nyegle kezelőorvosa. Következmény: robbanásszerű, és porig alázó hasmenés közterületen... Egy másik nő, a műtét következményeként elveszíti a mellét. Hosszú éveken át kézről-kézre adogatják a kontárok.
Minden tiszteletem az elhivatottságból és az erejükön felül dolgozó orvosoknak - a szakma hőseinek. Az igazságos ítéletet hozó bíróknak. Azonban... egyes sebészek miért rontanak el rutinműtéteket, operálnak részegen, nyomorítják meg a pácienseiket?
Miért nem vállalják be a felelősséget? Pénzéhes nőgyógyászok miért sarcolják meg az édesanyákat egy élet világrajövetele ürügyén? Meddig garázdálkodhatnak még a bűnöző orvosokkal összemutyizó, hamis igazságügyi szakértők? Miért születnek vérlázítóan igazságtalan ítéletek? Egyes bírók, rendre, lelketlenül, miért veszejtik el az áldozatot a paragrafusok sűrűjében?
Úgy tűnik, az "igazságtevők", és a "gyógyítók" közül még mindig szép számmal akadnak, akik nem tartják szentnek az életet. Sokan közülük született pszichopaták, alulképzettek és kiégettek. Nem partnereink. Pedig valójában ők is szolgáltatók.
A pék kenyeret süt, a tanító megtanítja a gyereket olvasni, az orvos... a bíró...
Jogunk van megvédeni magunkat! - szólít fel a "Felmentésem fontos üzenet" című fejezet főszereplője. Egyik szakma képviselője sem tekintheti magát félistennek. Aki nem annak a szellemiségében végzi a munkáját amire felesküdött, az adja vissza a diplomáját!"
László Erikának több regénye jelent meg eddig, a legnépszerűbbek az I love lóvé, a Szerelmem Krisztina, a Transziregény és a Kis Magyar Szépségipar.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
borgun_hu