Főoldal

 Akciónk
- féláron március 20-ig:

Elinor Welles (Varga-Körtvélyes Zsuzsanna)
A THAINO
768 oldal, keménytáblás, 7900 Ft  helyett 3950 Ft

„A MÁGIA ÉS ÉN… Ha tudnád, mennyire gyűlölöm! Megbélyegez, gúzsba köt, mégis megkísért és vonz. Elviseljük, használjuk és kihasználjuk a másikat. Én a mágiát, a mágia engem. A vér átka ez. Néha úgy teszek, mintha olyan lennék, mint mások. Mint Taras vagy az öcséd. Étel, ital, nők, aztán végül kikötök egy asszony mellett, lesz családom… Eljátszom a gondolattal, hogy ennyi az életem - magyarázza a mestermágus, Keriak Roún, a thaino, ahogy hűséges sötételf tanítványa szólítja mélységes tisztelettel. De vajon ekkora hatalom birtokában hol marad a diadal? A kérdésre választ talál az olvasó a fordulatos, rendkívüli kalandokat felsorakoztató regény lapjain.
A Radnayak, a Krisztina bárónő és más sikeres nagyregények szerzője, Varga-Körtvélyes Zsuzsanna ezúttal - a műfajhoz illően fantázianevet választva - a szó  szoros értelmében varázslatos mítoszt teremtett.
                               

A 30 éves K. u. K. Kiadó új weboldalán köszönti Önt.


Szeretnénk, ha állandó kapcsolatba kerülhetnénk Önnel, érdeklődő olvasónkkal, aki eddig is bizonyára több könyvet olvasott, vásárolt kiadónktól, amelyik eddigi három évtizede alatt közel ötszáz könyvet, ötszáz címet jelentetett meg.
Régebbi, már nem- vagy csak elvétve kapható könyveinket egyelőre nem jelezzük új weboldalunkon, de néhány korábban megjelent, sehol sem kapható kiadvány fölkerült ide azzal a megjegyzéssel, hogy feltételesen még rendelhető.

A honlap folyamatosan alakul, hamarosan többféle fizetési móddal is találkozhatnak majd az érdeklődők.
Külföldieknek csak úgy tudunk szállítani, ha előzetes rendelésüket a szállítási költség kiszámolása és visszajelzése után az összeget bankszámlánkra utalják.

Ha a továbbiakban értesülni kíván újdonságainkról és rendezvényeinkről, kérje hírlevelünket.

K. u. K. Kiadó

Webáruház készítés
borgun_hu